Bjuda på sig själv

En relation riskerar att bli en kamp och en massa krav där man bara tänker på sig själv. Att ibland bjuda på sig själv och att överösa sin älskade med ömhet och omtanke är något som stärker en relation.

Kärlek handlar om att sätta någon framför sig själv. Detta kan naturligtvis gå till överdrift, men om man bara tänker på sig själv så finns ingen kärlek kvar. Tidigt i en relation så tenderar detta att komma naturligt, men när åren går så börjar man dra upp gränser och skapa sina egna mönster. Det är viktigt att bryta dessa mönster.

Man måste kunna hitta på något fantastiskt att göra för sin älskade då denne känner sig utvald, speciell och uppskattad. Om man känner sig älskad på det sättet så kommer man att vilja göra något fantastiskt för den andra personen, men det handlar inte om att man "byter" med varandra. Att kravlöst ge kärlek leder för det mesta till att man får kärlek tillbaka på längre sikt, men det är inte så man ska tänka. Att kravlöst ge kärlek till någon är något underbart som är väldigt givande för en själv. Att slippa tänka på sig själv och bara bry sig om någon annan är en förlösande upplevelse.

Din partner kommer att tycka så väldigt mycket om dig efter detta att du kommer att känna dig enormt älskad. Han kommer att göra allt för att få ha kvar en sådan fantastisk partner. Alla eventuella ansträngningar och eftergifter med dina egna intressen kommer med tiden att vara värt det. Genom att göra sådant som du tror din partner kan bli glad över gör också att du lär dig förstå hur denne tänker och er relation kommer att växa. Ställ inte krav på att få något tillbaka - din partner kommer att förstå det ändå. Skulle man göra det skulle magin från att bjuda på sig själv gå förlorad.