Relationer

Läs våra relationstips. Nedan har du ett urval.

Förälskelse och kärlek

Det är skillnad på att vara förälskad och att vara kär. Många som inte förstår detta kommer att relationen är på väg att ta slut när det i själva verket är tvärt om.

Växa tillsammans

Människor ändrar sig hela livet. Man får erfarenheter och ändras. Många problem i relationen handlar om att man inte kan handskas med denna förändring. Istället för att ständigt upptäcka sin älskade, ett äventyr i sig, så känner man att man förlorar varandra.

Att prioritera relationen

Ett viktigt ställningstagande för att få ett förhållande att fungera är att prioritera det före arbete, fritidsintressen och annat. Detta kan verka som en självklarhet, men det är inte alltid så.

Du vet inte hur din partner tänker

Ofta är det så att man tror sig veta hur partnern tänker. Problemet är att man då snabbt bestämmer sig för vad den andra tänker säga och slutar lyssna. Man missförstår varandra.

Kärleksbrev och personliga texter

Att skriva kärleksbrev eller små texter till varandra är ett klassiskt sätt att utveckla relationen. Man behöver inte vara poet för att skriva något personligt.

Bjuda på sig själv

En relation riskerar att bli en kamp och en massa krav där man bara tänker på sig själv. Att ibland bjuda på sig själv och att överösa sin älskade med ömhet och omtanke är något som stärker en relation.